0761 727485

Doby: Spălătorie covoare Despre Transport și Comanda minimă

În ce zone?

Asigurăm colectarea GRATUITĂ a covoarelor Dvs. din orice sector din București unde avem o comandă minimă de 5 MP (90 lei) și din ILFOV unde există o comandă minimă de 180 lei (cu anumite exceptii, cum ar fi: Popești-Leordeni, Bragadiru, Chiajna, Chitila, Voluntari, Dobroești, Fundeni).  

Transport_Doby_Spalatorie_Covoare_Bucuresti

Colectarea și livrarea covoarelor se face în urma unei programări, într-un interval orar stabilit de comun acord cu Dvs. 

  Programeza colectare

Transport ILFOV

Asigurăm transportul GRATUIT și în ILFOV dar cu condiția să fiți de acord cu comanda minimă de 180 Lei, nici un fel de TAXA pe TRANSPORT!. 

Transport_Doby_Spalatorie_Covoare_Bucuresti

Comandă minimă

Comanda minimă pentru întreg Municipiul București este de 5 MP (90 LEI).

Ne prezentăm la locație și pentru comenzi mai mici de 5 MP, cu condiția să fiți de acord cu plata comenzii minime de 90 lei (5 MP) sau 180 Lei in cazul zonelor din ILFOV - cu excepția localitatilor Popesti Leordeni, Bragadiru, Chiajna, Rosu, Voluntari, Chitila, Domnesti, localități în care se aplică o comandă minimă de 5 MP.

Taxă tratament

Pentru situații speciale se aplică o taxă de tratament în cuantum de 40 lei / comanda . Aceasta poate crește în funcție de numărul de covoare cu situație specială. Dacă sunteți iubitor de animale, sunt șanse mari ca mai devreme sau mai târziu să se întâmple diferite accidente, situații care dacă nu sunt tratate imediat, există riscul ca aceastea să nu mai dispară niciodată în totalitate. O spunem din experiența a mii de covoare cu miros nespecific pe care Doby Spălătorie Covoare le-a procesat. "Situațiile cățel" sunt formele de contaminare cel mai des întâlnite și pe care le putem rezolva în proporție de 90%. Secretul este apa din abundență, clătirea puternică precum și soluțiile speciale de spălare. Un rezultat pozitiv depinde foarte mult de gravitatea contaminării, timpul de expunere al covorului la situație, tipul covorului (lână sau sintetic) sau modalitatea de tratare imediată a suprafeței contaminate.

Vă mulțumim de înțelegere!