0761 727485

Doby: Spălătorie covoare Despre noi

Alege soluția profesională

Înțelegem importanța de a avea în casele dvs. un mediu curat, lipsit de praf și murdărie precum și importanța menținerii unui grad de igienă cât mai aproape de ceea ce ne dorim cu totii: curățenie! Echipa Doby Spălătorie Covoare este specializată în spălarea covoarelor; de acest lucru ne ocupăm în mod exclusiv: spălătorie covoare! Cunoștințele acumulate în domeniul spălătoriei de covoare - în urma unei lungi perioade de activitate în acest sector - ne-au instruit și pregătit temeinic, experiența dobândită astfel despre diferitele tipuri de spălare a covoarelor au dus la deprinderi și procedee pe care astăzi le punem la dispoziția dvs. CLIENTUL. Scopul nostru este să vă oferim servicii de spălătorie covoare care să vă satisfacă nevoia de igienizare și împrospătare a casei dvs. și în felul acesta să deveniți clientul nostru pe viață. 

Colectarea și livrarea covoarelor se face în urma unei programări, într-un interval orar stabilit de comun acord cu Dvs. 

Indiferent de tipul covoarelor, fie că sunt de lână sau sintetice, fir lung sau scurt, începând cu data de 01 Noiembrie 2022 prețul unic este de 18 lei / MP, colectat și livrat la domiciliu / sediu.

Exclusiv Spălătorie Covoare

Sperăm să vă convingem de atenția și importanța pe care o acordă echipa Doby micilor detalii și de respectul față de investiția pe care o faceți în casa dvs. și de ce nu, față de investiția de încredere pe care o alocați societății noastre! Încurajăm pe această cale toți clienții Doby Spălătorie Covoare să ne furnizeze comentarii și opinii asupra serviciilor prestate de echipa noastră la adresa contact@doby.ro. În general 9 din 10 dintre clienții care au beneficiat de serviciile noastre spun că ar mai folosi serviciile Doby Spălătorie covoare. Mulțumim anticipat pentru oportunitatea pe care ne-o acordați. Nu ezitați să ne contactați pentru orice informație aveți nevoie despre serviciile noastre de spălătorie covoare la numerele de telefon 0761727485 / 0774025775 /  0774025760  email contact@doby.ro

Doby Spălătorie Covoare asigură transportul GRATUIT al covoarelor dumneavoastră; se beneficiază astfel de colectare respectiv livrare la domiciliu / sediu fără nici un cost suplimentar pt. Dvs, în orice sector al Municipiului București.

   Programează colectare

Cum  spălăm?

Spălarea covoarelor se face mecanic cu utilaje profesionale pe bază de apă și detergent profesional, linie mecanizată de spălare pe bază de perii și jet de apă pentru spălare în profunzime. Înainte de spălarea propriu-zisă, covoarele trec printr-un proces de desprăfuire inițială după care urmează etapa de înmuiere. După spălarea propriu-zisă a covoarelor urmează etapa limpezirii cu apă din abundență, etapă unde are loc verificarea existenței petelor rezistente și unde este cazul tratarea / spălarea acestora. După spălare, covoarele sunt centrifugate, etapă în care se elimină circa 90% din apă.

Doby_Spalatorie_Covoare_Bucuresti

Chiar dacă spălarea covoarelor se face cu apă, datorită tehnologiei de uscare rapidă, covoarele dvs. pot fi livrate în 48 ore de la ridicare (2 zile lucrătoare) indiferent de vremea de afară sau anotimp. Nu uscăm afară!