0761 727485

Doby: Spălătorie covoare Despre Colectare GRATUITĂ

În ce zone?

Asigurăm colectarea GRATUITĂ a covoarelor Dvs. din orice sector din București și din anumite zone din Ilfov unde nu se percepe taxă de transport, cum ar fi: Popești-Leordeni, Bragadiru, Chiajna, Voluntari, Dobroești, Fundeni. Pentru restul zonelor din Ilfov se percepe o taxă de transport de 40 lei. 

Transport_Doby_Spalatorie_Covoare_Bucuresti

Colectarea și livrarea covoarelor se face în urma unei programări, într-un interval orar stabilit de comun acord cu Dvs. 

  Programeza colectare

Se colectează din casă?

Colectarea se face de la locația covoarelor, ele fiind preluate fie din imobilul unde acestea se află, fie din afara incintei. Covoarele se pot ridica de la o locație în măsura în care ne este ne este facilitată colectarea acestora și nu există dificultăți deosebite cum ar fi lipsa unui loc de parcare la o distanță decentă de locația covoarelor sau existența unor piese grele de mobilier așezate pe covoare. Preferăm ca acestea să fie rulate sau împachetate. Nu asigurăm și strânsul covoarelor de la o locație din 2 motive majore.

Doby_Spalatorie_covoare_Bucuresti_Rulat_Covoare

Primul motiv este că se pot provoca accidente soldate cu pagube materiale sau cu rănirea persoanelor implicate în strângerea covorului atunci când este nevoie și de mutatul unor piese de mobilier greu (tip dulap plin de haine, comodă cu televizor pe ea sau bibliotecă plină de cărți). A fost o situație când un membru al echipei Doby | Spălătorie Covoare a avut nevoie de 1 săptămână de repaus în urma foțării exagerate. Un alt coleg a dezechilibrat o comodă pe care se afla un TV. Asigurarea societății nu acoperă pagubele de acest gen provocate de angajații Doby. Al doilea motiv este că nu ar fi suficient timp să ducem până la capăt lista de comenzi a unei zile dacă am sta să rulăm covoarele tuturor clienților dintr-o zi. Bineînțeles că sunt foarte multe excepții pe care le facem atunci când este vorba de persoane cu handicap motor, persoane în vârstă sau femei gravide. Recomandăm, pe cât posibil, rularea covoarelor înainte de colectare

Vă mulțumim de înțelegere!