0761 727485

Doby: Spălătorie covoare Despre Livrare

În mod normal, avem nevoie doar de 2 zile lucrătoare pentru spălat și uscat covoare. La Doby | Spălătorie Covoare procesul de uscare este unul ultrarapid, bazat pe tehnologie modernă și care are loc într-un spațiu special amenajat, închis, fără posibilitate de contaminare externă astfel că vremea de afară nu ne influențează foarte mult în această privință. Excepție fac situațiile când covoarele sunt mai groase decât în mod normal sau atunci când temperatura de afară scade sud -10 grade Celsius.

Termen_Livrare_Covoare_Spalate  Programeza colectare

Întradevăr câteodată și rufele de acasă au nevoie de o zi chiar 2 în anumite cazuri. Cheia o reprezintă centrifuga și uscătorul interior special amenajat. Gândiți-vă la centrifuga dvs. de acasă, de la mașina de spălat rufe. Acum închipuiți-vă o centrifugă de 4 m lungime în care covorul vine rulat și care stoarce circa 90 % din apă împreună cu reziduurile de praf, detergenți sau alte soluții de spălare care pot rămâne în covorul spălat și bine clătit. Și apoi gândiți-vă la un uscător închis, încălzit, special amenajat, dotat cu echipamente profesionale de dezumidificare și ventilație puternică. Astfel putem livra chiar și iarna în 48 ore! Nu depindem de vremea de afara pentru că nu uscăm afară (nu ar fi oricum igienic având în vedere factori cum ar fi praful sau insectele).

Livrarea covoarelor spălate și uscate se face la data stabilită în prealabil, de obicei în 2 zile lucrătoare de la data colectării. Data de livrare poate fi și mai târziu de 48 ore, fie la alegerea clientului fie din cauza unor situații de forță majoră. Sunt des întâlnite situațiile când se dorește "să ținem" covoarele mai mult de 2 zile până când se termină cu zugrăvitul și curățenia generală.

Livrarea covoarelor mai poate întârzia și atunci când: covoarele nu sunt uscate complet (erori de uscare); covoarele spălate au nevoie de o a doua spălare (erori de spălare); vremea nu ne permite ieșirea pe teren (drumuri blocate); avarii ale utilajelor de spălat / uscat sau a mijloacelor de transport.

Livrarea se poate face și la o altă adresă decat cea de la care au fost colectate covoarele. Este necesar doar să ne transmiteți cu cel puțin o zi în avans că se dorește schimbarea adresei de livrare.