0761 727485

Doby: Spălătorie covoare Despre Curățat Canapele

Readuce canapeaua la aspectul dorit! Plus că este și mai igienic!

Curățat canapele

Experiența în domeniul curățeniei ne aduce în fiecare zi mai aproape de clienții noștrii! Și pentru că avem solicitări, de ce să nu venim in întâmpinarea acestora cu un răspuns afirmativ! Astfel, începâd cu luna Octombrie 2020 punem la dispoziția clienților noștrii un NOU serviciu: Curățat Canapele

Echipament Profesional

Curățenia nu este parcă niciodată completă! Astfel că speli perdelele - vezi că și draperia are nevoie de atenție. Speli draperia - vezi că și covorul ar trebui spălat! Suni la Doby Spălătorie covoare, în doua zile lucrătoare ai covoarele acasă, spălate și uscate! Și atunci vezi și canapeaua! Că acum se vede - perdeaua curată, draperia curată, covoarele spălate. Și te uiți la canapea! Of! Dacă tot am făcut curățenie generală - hai s-o facem și pe asta! Și este clar că este nevoie tot de un serviciu profesional! Și acum Grupul Doby vă pune la dispoziție și acest serviciu. Este îndeajuns să faci o programare și o echipă a Doby Spălătorie Covoare se prezintă la locația Dvs.

Doby_Curatat_Canapele_Bucuresti Doby_Curatat_Covoare

Prețuri

Și pentru că știm că aveți nevoie să vă pregătiți și cu un buget, vă prezentăm și câteva prețuri, să vă puteți orienta în alegerea pe care urmează să o faceți. Prețurile sunt de referință. Sunt cazuri în care poate nivelul de murdărie sau uzură al pieselor de curățat depășește un nivel de murdărie considerat normal. Garantăm că se face tot posibilul pentru a vă aduce canapeaua Dvs. la aspectul dorit! Insistăm pe fiecare pată în parte, suntem atenți la detalii, dorim să fiți mulțumiți pe deplin!

Canapea 2 locuri

150 Lei

Canapea 3 Locuri

210 Lei

Colțar / Extensii

270 Lei

Vă încurajăm ca atunci când echipa Doby se prezintă la locația Dvs. pentru a colecta covoarele ce urmează a fi spălate - să solicitați și o estimare / ofertă în ceea ce privește o curățare de canapele.