Termeni si Conditii
DOBY
Spalatorie Covoare

Acces Site www.doby.ro

Website-ul www.doby.ro este proprietatea S.C. DOBY SYSTEM C&C SRL, punct de lucru Bucuresti, Sos. Giurgiului, Nr. 258A, avand Codul Unic de Inregistrare 29976300 si Numarul de Ordine in Registrul Comertului J10/237/2012. Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care poate folosi situl www.doby.ro denumit in continuare „site” precum si Clauzele speciale / Limita de raspundere pentru serviciile prestate de Doby Spalatorie Covoare.

Acuratetea, Integralitatea Si Actualitatea Informatiei

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest site.

SERVICII | Doby Spalatorie Covoare Bucuresti

Doby pune la dispozitia clientilor sai servicii de Spalatorie covoare. Serviciile Doby se adreseaza clientilor persoane fizice precum si clientilor persoane juridice. Serviciul de transport precum si alte servicii suplimentare (spalare speciala, tratamente covoare, rularea / strangerea covoarelor, festonare / surfilare covoare, etc) sunt puse la dispozitia clientilor pe baza de programare prealabila.

Transport / Livrare

Transportul este asigurat GRATUIT pe toata raza Municipiului Bucuresti si CONTRA COST in zona ILFOV. Taxa de transport pentru zona Ilfov poate varia in functie de numarul de Km parcusi pana la locatia covoarelor, dar nu mai mica de 30 lei. Livrarea covoarelor se face in conditiile stabilite de comun acord cu clientul sau reprezentantul clientului si nu poate fi mai putin de 48 ore de la data de colectare a covoarelor. Cazurile de livrare a covoarelor spalate in mai putin de 48 ore sunt considerate exceptii si sunt putatoare de costuri suplimentare respectiv taxa de urgenta, in cuantum stabilit in functie de zona de colectare, perioada zilei, etc.

Clauze Speciale / Limita De Raspundere

1. Covoarele date spre spalare care nu poseda eticheta cu recomandari de intretinere ale firmei producatoare, se primesc pentru prelucrare / spalare numai pe riscul clientului.
2. In cazul in care covoarele se deterioreaza din cauza unor vicii ascunse / defectiuni provenite din insuficienta rezistenta a urzelii, festonului (cusatura de pe margine) sau a altor parti componente ale covorului, Doby Spalatorie Covoare nu raspunde pentru daunele cauzate. Covoarele se proceseaza cu acordul clientului.
3. Clientul are obligatia de a transmite detalii necesare asupra starii fizice a covoarelor ce urmeaza a fi spalate printre care enumeram: stadiul de degradare, deficiente de orice tip, existenta petelor precum si originea acestora, alte informatii necesare procesarii corecte a covoarelor predate spre spalare.
4. Doby Spalatorie Covoare Bucuresti se obliga: - sa preia si sa masoare covoarele ce urmeaza a fi spalate; masurarea covoarelor se efectueaza la hala; - sa transmita un termen de livrare al covoarelor spalate; - sa asigure clientului serviciile de spalare covoare la un standard calitativ corespunzator; - sa ia in considerare si sa inlature deficientele sesizate in scris sau verbal de catre client sau reprezentatii legali ai clientului, daca acestea sunt corect identificate; - informeaza in timp util clientul despre eventualele modificari survenite din motive neprevazute care ar putea modifica termenul de livrare al covoarelor spalate.
5. In ceea ce priveste uzura covoarelor: ambele parti recunosc in principiu un grad de uzura de 20 % fata de conditia initiala a covorului preluat in vederea spalarii.

Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Doby Spalatorie covoare Bucuresti are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru / reprezentant al familiei dumneavoastra.

TERMENI

Spalat Covoare

Prin spalare covoare se intelege folosirea de utilaje mecanice de spalare a covoarelor pe baza de apa si detergenti.

Festonare covoare

Intarierea marginii unui covor cu o cusatura deasa pentru a impiedica destramarea marginii covorului.

Bon comanda

Reprezinta dovada colectarii covoarelor in vederea festonarii sau spalarii acestora si contine: numele si prenumele clientului, numar de telefon, data de colectare a covoarelor pentru spalat, adresa de unde se face colectarea, data de livrare, interval orar de principiu, datele de identificare ale persoanelor care executa colectare, masina cu care sa face colectarea covoarelor, observatii suplimentare, conditii de spalare a covoarelor la Doby Spalatorie Covoare Bucuresti.

Tansport covoare

Prin transport se intelege preluarea covoarelor de la locatia clientului (sediu, apartament, gospodarie, etc). Transportul covoarelor nu presupune si strangerea sau rularea acestora, acesta fiind considerat serviciu suplimentar si este posibila taxarea suplimentara a acestora.