Care sunt preturile la Doby?

Comanda minima pentru care Transportul este gratuit - 6 mp

Pret Spalat Covoare Doby

Doby Spalatorie Covoare Bucuresti

Exista un tarif general care se aplica indiferent de tipul covoarelor, fie ca sunt de lana sau sintetice, moderne sau traditionale, cu fir lung sau cu fir scurt, toate sunt spalate la acelasi pret: 15 lei / mp. Colectarea si livrarea covoarelor spalate este gratuita pe toata raza municipiului Bucuresti inclusiv zone limitrofe ce apartin administrativ de Ilfov. Exista totusi o comanda minima de 6 mp. Se onoreaza si comenzi mai mici de 6 mp - trebuie doar sa fiti de acord cu comanda minima de 90 lei. Fie ca este vorba de 4 mp sau 6 mp, onoram comanda cu placere. Daca dumneavoastra considerati ca este eficient si ca suma de 90 lei se incadreaza in bugetul alocat spalarii covoarelor dvs. nu este nicio problema. Comanda minima este de 90 lei (chiar daca nu aveti o suprafata cumulata de 6 MP). In cazul comenzilor din afara Municipiului Bucuresti se aplica in continuare taxa de transport de 40 lei, comanda minima devenind astfel 130 lei.

Comanda minima transport GRATUIT: 6MP

Taxe Transport Ilfov

Pentru ILFOV se aplica o taxa de transport in cuantum de 40 lei / mp (dus-intors). Aceasta poate creste in functie de numarul de kilometrii parcursi. Taxa de transport NU SE APLICA in urmatoarele zone: Popesti Leordeni, Pantelimon, Dobroesti, Voluntari, Chitila, Bragadiru.

Transport GRATUIT pana in Centura Bucuresti

Taxe Tratament Situatii speciale

Pentru situatii speciale se aplica o taxa de tratament in cuantum de 40 lei / mp . Aceasta poate creste in functie de numarul de covoare cu situatie speciala. Daca sunteti iubitor de animale, sunt sanse mari ca mai devreme sau mai tarziu sa se intample diferite accidente, situatii care daca nu sunt tratate imediat, exista riscul ca aceastea sa nu mai dispara niciodata in totalitate. O spunem din experienta a mii de covoare cu miros nespecific pe care Doby Spalatorie Covoare le-a procesat. "Situatiile catel" sunt formele de contaminare cel mai des intalnite si pe care le putem rezolva in proportie de 90%. Secretul este apa din abundenta, clatirea puternica precum si solutiile speciale de spalare. Un rezultat pozitiv depinde foarte mult de gravitatea contaminarii, timpul de expunere al covorului la situatie, tipul covorului (lana sau sintetic) sau modalitatea de tratare imediata a suprafetei contaminate.

Taxa situatie speciala: 40 lei


Ce spun Clientii Nostrii